Neix el projecte Ribes, un projecte d’intercooperació entre entitats de l’economia social i solidària i CCOO

FEICAT, la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), la Confederació de Cooperatives i la Xarxad’entitats de Cures Dignes han arribat a un acord amb Comissions Obreres (CCOO) per a presentar un projecte conjunt a la Convocatòria 2023 del programa de subvencions de l’ajuntament de Barcelona per l’enfortiment de l’economia social i solidària i per la intercooperació en l’estratègia #ESSBCN2030.

El projecte, liderat per FEICAT, ha sigut batejat com a Projecte Ribes i té l’objectiu de fomentar l’intercooperació entre el sindicalisme de classe i les empreses d’inserció. A través de diferents accions, activitats i trobades de treball, es pretén generar un coneixement i un reconeixement entre aquests dos models per tal d’establir una connexió entre les necessitats de gestió de les CCOO de Catalunya amb empreses d’inserció proveïdores de serveis, i així generar oportunitats socioeconòmiques.Translate »