FEICAT trasllada el model de les empreses d’inserció i la necessitat d’una contractació pública reservada més efectiva a la XMESS

El passat 30 de març, Albert Alberich, president de FEICAT, va participar a la darrera Assemblea Ordinària anual de l’Associació Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS). A l’assemblea, celebrada a Tarragona (a l’espai Tarragona Impulsa) amb l’acollida de l’Ajuntament tarragoní, participaren una trentena de persones.

A la jornada es va obrir un espai de treball dedicat al present i futur de de les polítiques públiques locals d’impuls de l’ESS. Es varen fer quatre tallers simultanis per conèixer i aprofundir en diferents temàtiques, entre elles l’oportunitat en contractació reservada del residu tèxtil, en la qual FEICAT va prendre la paraula.

La XMESS va ser creada amb la finalitat de promoure, reforçar i consolidar l’àmbit de l’economia social i solidària entre diferents municipis de tota Catalunya i fomentar la cooperació i l’acció conjunta entre aquests.Translate »