La Taula del Tercer Sector es reuneix amb el president Pere Aragonés per valorar els nous pressupostos

La Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector, de la qual forma part FEICAT, es va reunir el 22 de febrer amb el President de la Generalitat Pere Aragonés per tal d’analitzar les polítiques socials que inclouen els nous pressupostos. A la reunió, celebrada al Hub Social de Barcelona, hi participaren també el conseller de Drets Socials Carles Campuzano i el director d’Acció Cívica i Comunitària Xavier Godas.

Aquesta reunió va ser una oportunitat per abordar la prioritat de millorar l’accés als drets socials i les prestacions socials per reduir la pobresa, a més d’impulsar polítiques més transversals i integrals que incloguin la mirada de la infància, la discapacitat i la salut mental.



Translate »