FEICAT es reuneix amb la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària

Per tal d’iniciar una nova col·laboració i obrir oportunitats per a les empreses d’inserció, FEICAT es va reunir el passat 16 de febrer amb el Sr. Álvaro Porro, president de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS). Aquesta organització està composada per municipis d’arreu de tota Catalunya que busquen fomentar l’economia social i solidaria als seus territoris.

L’objectiu de la reunió entre FEICAT i la XMESS era debatre sobre vies mitjançant les quals els municipis d’aquesta organització puguin fomentar la contractació pública reservada d’empreses d’inserció. Es va donar especial importància a la contractació en matèria tèxtil i gestió de residus, ja que, tal i com marca la Ley de Residuos y Suelos Contaminados del govern espanyol, les administracions públiques estan obligades a reservar un percentatge dels contractes a empreses de l’economia social.

Fruit d’aquesta reunió, es va acordar que FEICAT assistirà a la propera Assemblea General de la XMESS per tal de traslladar el model de les empreses d’inserció als municipis membres i fer una immersió en la contractació pública reservada.Translate »