Les empreses d’inserció de Lleida es reuneixen amb la delegada de Govern

Els gerents de 7 empreses d’inserció de Lleida es van reunir el passat dijous 16 de febrer amb la Sra. Montse Bergés, delegada del Govern a Lleida. Va ser una oportunitat per explicar-li a la delegada el model i el funcionament de les empreses d’inserció i seves les principals preocupacions.

A la reunió hi van participar les empreses d’inserció Volem Feina, Troca, Troballes, Xavier Paules, Eisha, Alba Inserció i Cartaes. Es va incidir
en el retorn econòmic i social que suposa la seva actuació a les terres de Lleida i la necessitat d’una contractació pública reservada més efectiva.

Aquesta reunió ha marcat l’inici d’una cooperació mútua entre les empreses d’inserció i la delegació de Govern a Lleida. La delegació s’ha compromès a organitzar una convocatòria de formació per a responsables de contractació pública.Translate »