FEICAT trasllada el model de les empreses d’inserció als instituts

Per a FEICAT és molt important donar a conèixer el model de les empreses d’inserció per a que cada cop més persones i entitats aposten per ell com una via efectiva per a la construcció de cohesió social. I a qui millor que als futurs professionals del sector. És per això que des de fa anys FEICAT col·laborem amb instituts que imparteixen mòduls d’integració social i donem xerrades informatives sobre les empreses d’inserció.

Enguany hem impartit dues xerrades als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Integració Social de l’Institut Miquel Tarradell. Es van dur a terme el 28 de novembre i 13 de desembre, amb l’objectiu de donar als alumnes una visió amplia del model de les empreses d’inserció com a actors clau en la integració de les persones en risc d’exclusió social, abordant el context històric, econòmic i sociopolític que les envolta.Translate »