Celebrem una reunió de Junta Directiva i una trobada d’empreses d’inserció a Sabadell

El passat dijous 6 d’octubre, la Junta Directiva de la FEICAT celebrà a Sabadell una reunió interna ordinària i una posterior trobada amb dues empreses d’inserció del Vallès, APASOMI i Suara Inserció.

L’empresa d’inserció APASOMI va acollir a la seva seu als membres de la Junta Directiva de FEICAT per tal d’efectuar una reunió interna. Un cop va finalitzar aquesta, representants d’APASOMI i Suara Inserció es van incorporar a la reunió per tal de compartir experiències, inquietuds i propostes.

Durant la reunió es va incidir en la dificultat que les empreses d’inserció del Vallès troben en aconseguir contractació pública reservada per part de l’administració.

Des de la FEICAT s’ha detectat que aquesta contractació pública no està sent efectiva i es reclama a l’administració pública actuar al respecte.

A més, es va reflexionar sobre com reforçar la comunicació de les empreses d’inserció i es van compartir opinions sobre la reforma de la Llei estatal d’empreses d’inserció.

Aquesta trobada forma part d’una sèrie de trobades que FEICAT està organitzant arreu del territori català. L’objectiu d’aquestes és apropar-se la realitat territorial de les empreses sòcies i compartir amb totes elles opinions i inquietuds.

 Translate »