Nou Set celebra els 25 anys

El 3 de setembre la cooperativa d’inserció Nou Set, que pertany al grup Entrem, va complir el seu 25è aniversari.

Un quart de segle en què ha tingut com a objectiu oferir oportunitats laborals i formatives a persones amb dificultats socials.

I ho han fet mitjançant la gestió de serveis i activitats productives, programes de formació i acompanyament sociolaboral, treballant en xarxa amb altres agents socials i econòmics de la vegueria Penedès.

Només en el darrer any Nou Set va atendre 174 persones, el 42% de les quals han aconseguit un contracte laboral. Com a conseqüència, aquestes xifres han anat en augment, atès que s’ha agreujat encara més la situació de les persones amb vulnerabilitat. Actualment, Nou Set compta amb 72 treballadors, dels quals vuit treballen en l’àmbit de l’orientació i la inserció laboral i acompanyen les persones en el seu procés de millora de competències laborals i transversals.

Nou Set, per molts més!Translate »