FEICAT participa a la primera conferència d’empreses d’inserció de Romania

El passat 13 de setembre, FEICAT va participar en la primera conferència d’empreses d’inserció de Romania, al Palau del Parlament de Bucarest, per tal d’explicar el model de les empreses d’inserció catalanes als companys romanesos.

La conferència estava organitzada per Ateliere Fără Frontiere i en ella van participar agents de l’economia social romanesa i personalitats polítiques i representants de l’administració pública del país.

FEICAT va fer seva presentació en el marc de la conferència “Enfocaments polítics i pràctics europeus i nacionals” en la qual va explicar el model de les empreses d’inserció catalanes i el seu recorregut i context històric i social. A aquesta conferència també van participar la comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Fuertes, qui va exposar el programa Làbora com a exemple de bona col·laboració entre les entitats de l’economia social i l’administració públcia. A més, Formacio i Treball va explicar el seu projecte, valors i missió.

 Translate »