Directius d’empreses d’inserció realitzen una formació a EADA

Portar la gerència o direcció d’una empresa d’inserció comporta prendre decisions de manera conscient, liderar un equip i gestionar el conflicte constantment. Fer-ho de manera conscient, amb l’estrès i la pressió de la feina del dia a dia, pot resultar complicat. Amb l’objectiu d’ajudar als gerents i directors d’empreses d’inserció a millorar la seva presa de decisions, FEICAT va organitzar, junt a l’escola de negocis EADA, una formació gratuïta al respecte.

Amb una combinació de teoria, casos pràctics i exercicis en grup, els participants tingueren l’oportunitat de reflexionar, debatre i adquirir habilitats per tal d’enfortir el pensament crític i la presa de decisions.
Es va reflexionar al voltant de la manera com prenem decisions a nivell cognitiu, com gestionar el conflicte per a optimitzar aquesta presa de decisions, entendre els diferents nivells de participació de l’equip i el moment adequat en la presa de decisions i aprendre estratègies per minimitzar els biaixos cognitius propis de decisions en equip.

La formació es va dur a terme el 11 de juliol a la seu d’EADA en una sola jornada de vuit hores. Tant l’assistència com la participació van ser tot un èxit, ja que un total de 22 directius i gerents d’empreses d’inserció van realitzar la formació i després van manifestar la seva satisfacció respecte a la formació.Translate »