Les empreses d’inserció es tornen a reunir de manera presencial a l’Assemblea General Ordinària de FEICAT

Com cada mes de juny, hem celebrat l’Assemblea General Ordinària de FEICAT. Enguany ho hem fet de manera més especial, ja que després de dos anys en els quals la situació sociosanitària ho ha impedit, hem pogut reunir-nos de manera presencial al Palau Macaya de Barcelona.

La jornada va començar amb una reunió de la Junta Directiva i després es va convocar als representants de totes les empreses d’inserció sòcies de FEICAT, dels quals finalment van participar un total de 28. Com ja és tradició, l’assemblea va ser inaugurada per un membre de la Direcció General d’Economia Social. El Sr. Josep Vidal, director d’aquesta, que tenia previst fer aquesta inauguració, es va excusar per problemes d’agenda i va cedir la seva participació a la Sra. Isabel García, Subdirectora General de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector. En la seva intervenció, la Sra. García va ratificar el seu compromís i disposició a les empreses d’inserció i va posar en valor el paper d’aquestes.

«Valorem la tasca de les empreses d’inserció com un dels ponts per facilitar l’accés al mercat ordinari a les persones amb més dificultats» 

Respecte a les votacions celebrades a l’Assemblea, ressaltem que la memòria de gestió 2021, el tancament econòmic, així com el pla d’acció i el pressupost del 2022 es varen aprovar sense cap vot en contra. Durant l’Assemblea, a més, es va donar espai i veu a les empreses d’inserció que s’han incorporat a FEICAT recentment, les quals van tenir l’oportunitat de presentar el seu projecte a la resta d’assistents. Aquestes són Diomcoop, Es-Imperfect Food, Arada i Xavier Paules, benvingudes!

 Translate »